• Mozambique

    “Onze General Manager Guy heeft twee jaar in Mozambique gewoond. Voor iedereen is het eerste Afrikaanse land waar je woont magisch, en zo ook voor Guy! Hij kan er niet over ophouden: “Heel Mozambique is off the beaten track! Ga naar het zuiden om de coole, historische urban vibes en Portugese architectuur van Maputo mee te pakken, ga naar Tofo en Vilankulos voor verlaten stranden, blauwe zee, laidback vibe, watersport en ongerept wildlife. Diversiteit all around!”

    – Charlie & Guy

    Krijg reisadvies op maat

Mozambique

“Onze General Manager Guy heeft 2 jaar in Mozambique gewoond. Voor iedereen is het eerste Afrikaanse land waar je woont magisch, en zo ook voor Guy! Hij kan er niet over ophouden: “Heel Mozambique is off the beaten track!”

– Charlie

Krijg reisadvies op maat
Home » Bestemmingen » Mozambique

Meer over dit land

Afrika kaart Mozambique
Off the beaten track
Geschikt voor families?
Makkelijk om hier te reizen?

Over Mozambique

Mozambique staat bij Afrika-reizigers vaak niet bovenaan de bucketlist. En dat vinden wij geheel onterecht! De kust is met zijn eindeloze witte stranden en azuurblauwe zee een waar tropisch paradijs, je kunt op safari zonder tientallen andere busjes om je heen, je hebt er overheerlijk eten (vooral de vis is hemels!) en bruisende steden waar de gemiddelde Europese stad jaloers op mag zijn.

Mozambique is hard aan de weg aan het timmeren op het gebied van toerisme. Omdat het nu nog minder toeristisch is, is Moz het ideale land voor een off the beaten track-vakantie! Het is ook zeker een aanrader om een reis naar Mozambique te combineren met het bezoeken van buurlanden Zuid-Afrika en Eswatini (Swaziland). De tropische kust is dé plek om bij te komen van een avontuurlijke rondreis.

Maar naast paradijselijk en ultiem laid back, kun je er juist ook rete-actief zijn. Voor duikers, snorkelaars en watersporters is het een ware hemel. Oftewel: cultuurliefhebbers, strandliefhebbers, foodies, waterratten… iedereen kan z’n hart ophalen in Mozambique!

Bekijk onze nieuwe eigen routes

Tofo, Pemba, Vilankulos… Er zijn ontelbare plekken aan de kust van Mozambique die onwijs mooi zijn. Nóg lekkerder dan liggen op de witte stranden is het chillen op een catamaran, zoals in de video hiernaast te zien is. Weten wat er nog meer in Mozambique te doen valt? Check onze bestemmingspagina!

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Mozambique?