• Zuid-Afrika

    “Drie weken lang reisde ik door Zuid-Afrika om uit te zoeken hoe je dé off-the-beaten-track experience kan beleven in dit moderne Afrika! Zuid-Afrika is nieuw terrein; Goed georganiseerd, perfecte wegen, mooie accommodaties en bovenal: stápels pensionado’s. Niet echt een plek voor een off the beaten experience. Of toch?”

    – Charlie

    Krijg reisadvies op maat

Zuid-Afrika

“Drie weken lang reisde ik door Zuid-Afrika om uit te zoeken hoe je dé off-the-beaten-track experience kan beleven in dit moderne Afrika! Zuid-Afrika is nieuw terrein; Goed georganiseerd, perfecte wegen, mooie accommodaties?”

– Charlie

Krijg reisadvies op maat
Home » Bestemmingen » Zuid-Afrika

Over Zuid-Afrika

Waar jullie Zuiderburen Vlaamse frieten in de frituur gooien, zetten de onze de fik in de braai! Zuid-Afrika wordt door veel mensen gezien als de ultieme vakantiebestemming in Sub-Saharisch Afrika, en met een reden! Met de perfecte mix tussen Afrikaans avontuur en sterke Europese (Nederlandse!) invloeden is dit het Afrika instapmodel.

Het gigantische land heeft een divers arsenaal aan landschappen, uitzichten, activiteiten, en een imponerende geschiedenis. En met een kustlijn van ruim 2800 kilometer vind je genoeg verborgen strandjes. Daarbij is Zuid-Afrika na Frankrijk het grootste wijn-importland ter wereld. Do I need to say more? De kers op de kaart van elk Zuid-Afrikaans avontuur is natuurlijk the mother city Kaapstad of cultureel Johannesburg!

Wij hebben de verborgen pareltjes voor je ontdekt en willen het je dolgraag laten zien. Vragen? Onze Zuid-Afrika-specialisten helpen je graag verder: vraag een gratis offerte aan of start een chat!

Afrika kaart Zuid-Afrika
1 review plaatsen

Zuid-Afrika aftermovie

“Drie weken lang reisde ik door Zuid-Afrika met mijn beste vrienden, vriendin én filmmaker Koen! We begonnen in Johannesburg, maakten een uitstapje naar Swaziland, kwamen terug naar Zuid-Afrika voor een safari in het Krugerpark en trokken vervolgens door naar The Mother City, Kaapstad”.

– Charlie

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Zuid-Afrika?
Powered by