• Het Makay massief

    Een bijzonder massief in Madagascar wat nog maar onder weinig mensen bekend is. Tijdens een hike door dit gebied wandel je door verschillende ecosystemen en kom je terecht in een sprookjesachtig landschap wat je nergens anders ter wereld zult vinden. Uniciteit ten top!

Het Makay-gebergte

Aan de westkant in het centrale deel van Madagascar ligt het Makay-gebergte, ook wel de ‘Lost World’ genoemd. Door een eeuwenlang proces van vulkanisme, wind, water, droogte, oftewel: erosie, is er een bizar natuurverschijnsel ontstaan. Een knap staaltje werk door moeder natuur als je het ons vraagt! Het Makay massief wordt nog weinig bezocht, ligt vrij geïsoleerd en is daarom één van de meest indrukwekkende stukjes ongerepte natuur op aarde.

Een doolhof van canyons

Het Makay massief bestaat uit majestueuze plateaus die opgedeeld zijn in diepe canyons. De plateaus zijn bedekt met droge bossen die typerend zijn voor de westkant van Madagascar. Tussen de diepe canyons heeft zich honderden miljoenen jaren lang leven ontwikkeld wat nergens anders ter wereld voorkomt. Alsof je vanuit de normale wereld de klerenkast opent naar Narnia. Tussen het doolhof van canyons vind je vochtige vegetatie die zichzelf afzondert en beschermt tegen de mens.

Een meerdaagse tocht

Tijdens een meerdaagse tocht door het Makay gebied wandel je door verschillende ecosystemen en kampeer je midden in het sprookjesachtige Narnia-land. Onder begeleiding van een gids verken je de ongebaande paden tussen de reusachtige canyons, wandel je langs watervallen, door stromingen, neem je een duikje in een van de natuurlijke zwembaden en gooi je je tentje uit op één van de witte zandbanken.

makay gebergte massief
makay-flora

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Madagascar

Daarom met Charlie’s Travels naar Madagascar

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

© Copyright - Algemene Voorwaarden - Sustainability Policy - Cookie Policy - Privacy Policy - Werken bij Charlie's Travels - Sitemap | Charlie's Travels: avontuurlijke reizen op maat in Afrika
✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!