• Moremi Game Reserve

    In Moremi Game Reserve kampeer je off the beaten track! De campsites in dit gebied liggen middenin de bush, zonder omheiningen. Regelmatig lopen de wilde dieren dan ook dwars door de kampen! Een rooftop tent op je 4×4 is dan ook een must!

Waar ligt Moremi Game Reserve?

Moremi Game Reserve is een beschermd gebied in Botswana en ligt aan de oostkant van de Okavango Delta. Ondanks dat het natuurreservaat ‘maar’ een luttele 5000 vierkante kilometer omvat, is het echt enorm divers. De combinatie van droogte en water (door de Okavango Delta) zorgt voor grote contrasten: van leeuwen kijken op de droge savanne tot de meer dan 500 vogelsoorten spotten in de lagunes.

Welke dieren leven hier?

Houd die verrekijker maar in de aanslag: hier vind je een heleboel wildlife! Buffels, zwarte neushoorns, luipaarden, cheetahs, giraffen, zebra’s, olifanten, impala’s, antilopen… en in het water natuurlijk ook die grote vriendelijke dikkerdjes: de hippo’s.

Wat leuke feitjes

De naam dankt het park aan Chief Moremi van de BaTawana tribe. Om ervoor te zorgen dat de BaSarwa en de bushmen hier konden blijven wonen, werd het aangewezen als natuurreservaat in plaats van national park. Aan de noordoostelijke grens ligt het Chobe National Park.

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Botswana

Daarom met Charlie’s Travels naar Botswana

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.