• Victoria Falls

    De Victoria Falls zijn de breedste watervallen van Afrika: ruim 1700 meter breed en 100 meter hoog en per minuut valt er zo’n 500 miljoen liter water.

Nog een klein stukkie rijden…

Hoewel de Victoria Falls niet in Botswana liggen, is dit natuurwonder heel goed te combineren met een bezoek aan Botswana. De Victoria Falls liggen deels in Zimbabwe en Zambia en zijn de breedste watervallen van Afrika: het watergordijn is ruim 1700 meter breed en 100 meter hoog. Per minuut dondert er zo’n 500 miljoen liter water over de rotswand… Ontdekkingsreiziger David Livingstone schreef over de Falls: “Zulke lieflijke beelden moeten de engelen met bewondering bekeken hebben tijdens hun vluchten”.

Chillen aan de rand van een waterval?

Adrenaline-junkies kunnen hier een duik nemen in Devil’s Pool, grenzend aan Livingstone eiland in het Zambia-deel. Dit natuurlijke peuterbadje -kuch- ligt aan de rand van de Victoria watervallen en is alleen open van half augustus tot half januari – afhankelijk van Zambezi-waterstanden.

charles foto railway

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Botswana

Daarom met Charlie’s Travels naar Botswana

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.