MEET OUR CHARLIE’S ANGELS

“Het begon als one man show maar dat is het al lang niet meer! Er zit een heuse reisorganisatie achter dit alles: een leger aan Travel Consultants dat je helpt met het samenstellen van een reis, een Operations Team dat de reizen boekt en organiseert, Finance Angels keeping track (niet off the beaten track!) of all records, gepassioneerde storytellers die verhalen over Afrika maken en het delen op de website en onze sociale media kanalen… En uiteraard alle ondersteunende staff die de office hubs draaiende houden! Ik kon het niet zonder mijn Angels, die de handen inéén slaan om jouw droomreis waar te maken.”

– Charlie
Charles

Charles Witlox

FOUNDER, FATHER & FACE

“Oops! Een uit de hand gelopen hobby 😉 Het begon met vrienden en familie mijn leven hier in Afrika te laten zien en al snel kreeg de rest van de wereld er lucht van: ze wilden ook het echte Afrika beleven! Onze familie met Afrika liefhebbers groeit, er zitten Angels over dit kleurrijke continent verdeeld.”

THANKS to everyone for making Charles dreams come true!

19-06-1989 / 29-12-2022

ONZE MIRACULEUZE TRAVEL DESIGNERS

Sjoerd Logcher

LUSTRUMREIZEN CONSULTANT IN OEGANDA

BEKIJK HIER MIJN PERSOONLIJKE PAGINA

Na vele uren in de UB gezeten te hebben om te reizen voor mijn jaarclub, commissies en huis te organiseren is deze jongen – kersvers van de studentenpers – verliefd geworden op het continent Afrika! Inmiddels is de UB ingeruild voor de junglevilla en zet ik hier de boel op z’n kop met mijn enthousiasme voor lustrumreizen… GOTTA LOVE AFRICA!

Anna Biesheuvel

TRAVEL CONSULTANT IN
ZUID-AFRIKA

BEKIJK HIER MIJN PERSOONLIJKE PAGINA

“You can leave Africa, but Africa never leaves you”, en dat is zo waar! Nadat ik in 2008 terugkwam in Nederland na 6 maanden in Zambia, was ik meteen de volgende reis aan het plannen. Een tweede reis volgde in 2010… Een derde reis volgde in 2015. Eigenlijk gepland voor 8-9 maanden, maar deze liep uit de hand. Hier zit ik dan nu – vele jaren later – op een prachtig strand in Zuid-Afrika! Happy as one can be!

Milou

Milou van Dinther

TRAVEL CONSULTANT IN
KENIA

BEKIJK HIER MIJN PERSOONLIJKE PAGINA

Tijdens mijn eerste bezoek in 2012 aan Zuid-Afrika was het meteen duidelijk: Hier ben ik op mijn plek! Vanaf dat moment kwam ik bijna jaarlijks terug om Zuidelijk Afrika verder te verkennen. Mijn echte Afrika avontuur begon met een stage bij een lokale start-up in Kaapstad, waar ik reizigers op een unieke manier de stad liet zien tijdens day trips. Toen ik de kans kreeg om bij Charlie’s Travels te gaan werken zat ik dan ook 2 weken later in het vliegtuig naar Nairobi. Vanuit hier ontwerp en organiseer ik reizen door zuidelijk Afrika én doe ik meer (reis)ervaring op in Oost-Afrika. Later dit jaar verhuis ik voor langere tijd naar de stad waar mijn hart ligt: Cape Town!

Melle Vlasbloem

LUSTRUMREIZEN CONSULTANT IN KENIA

Verdwalen zal voor de rest van mijn leven op mijn to-do list staan. Nadat ik een jaar stage heb gelopen en heb gewoond in Oeganda wist ik dat ik hier niet meer weg wilde. Ik heb de fiets gepakt en heb Oost-Afrika op mijn dooie gemak zitten ontdekken. Toendertijd heb ik mijn familie en vrienden geholpen om het echte Afrika te ontdekken door zelf reizen voor ze te organiseren naar de off the beaten track kanten van Oeganda. Hier waren zij zo enthousiast over dat zij mij richting Charlies Travels hebben geduwd. Inmiddels woon ik op de Jungle Villa in Kenia om iedereen te helpen om het echte Afrika te ervaren zoals ik het nu al een tijd zelf heb mogen ervaren.

Stephanie Kouwenhoven

TRAVEL CONSULTANT IN
KENIA

Begin 2017 maakte ik een roadtrip van Nederland naar Kaapstad via de westkust van Afrika, dit alles met een Land Rover Defender uit 1985. Elke route in deze auto was op zich al avontuurlijk genoeg geweest, maar ik koos Afrika! Ik reed vaak stofhappend, want geen airco dus ARKO (alle ramen kunnen open), over de mooiste routes, langs de meest indrukwekkende plekken, inclusief bijzondere ontmoetingen met mens en dier. Inmiddels ben ik ook bekend met het prachtige Kenia. Ik woon in Zeeland, maar ik grijp ieder excuus aan om weer terug te reizen naar Kenia of een ander land op het Afrikaanse continent.

Lys van der Zeeuw

TRAVEL CONSULTANT IN KENIA

Ondanks dat ik gek ben op kaas en drop, ben ik in 2021 permanent verhuisd naar Kenia. Mijn eerste bezoek aan dit land was in 2018, waar ik meteen verliefd werd op het land en de mensen. Je ziet mij het meest gelukkig wanneer ik lekker op de motor aan het crossen ben, lokale plekken bezoek en op ontdekkingstocht ga naar de mooiste hidden gems van Afrika. Zo reisde ik in 2022 af naar Tanzania en dit is wat mij betreft een van de mooiste parels van het Afrikaanse continent. Ik ben druk bezig met het leren van Swahili, zodat ik in de nabije toekomst nog beter mijn weg hier kan vinden.

Emiel Team Charlie's Travels

Emiel Kusters

TRAVEL CONSULTANT IN
KENIA EN MOZAMBIQUE

 Mede door Afrikaanse reggae-deuntjes aangetrokken tot het continent, vind ik het heerlijk om in onze jungle te chillen met mijn djembé of gitaar. Afriki Muziki geeft positive vibes en energie, de perfecte ingrediënten voor (het organiseren van) een avontuurlijke reis! Na bijna twee jaar in Nairobi gewoond te hebben, was het tijd voor mijn ultieme avontuur: in een half jaar van Kampala naar Kaapstad over land. Mijn roadtrip-liefde was aangewakkerd en op dit moment reis ik en leef ik in een camper in Zuid Europa. Vrijheid = Blijheid! 

Marijn Agelink

TRAVEL CONSULTANT IN KENIA

Het begon bij mij al op vroege leeftijd, als 16-jarige reisde ik af naar Malawi, Afrika. Ik raakte direct besmet met het Afrikaanse reisvirus en nadat ik in 2018 afstudeerde, pakte ik meteen het vliegtuig naar Kenia. Vanaf het moment dat ik voet zette in dit land, wist ik direct dat ik vaker terug wilde komen. Inmiddels werk en woon ik in Nairobi en zit ik het liefst hele dagen op de motor om alle mooie plekken van dit land te ontdekken. Met mijn favoriete Afrikaanse deuntjes in mijn oren en scheurend door de theevelden en de bruisende stad word ik steeds verliefder op dit continent.

Karin van Laar

TRAVEL CONSULTANT IN
KENIA

Mijn liefde voor Afrika begon al vroeg. Als klein kind werd ik al besmet met het Afrikavirus door alle mooie reisverhalen van mijn ouders. Toen ik 16 was, pakte ik dus gelijk mijn koffers voor een eerste reis naar het Afrikaanse continent. Ik bezocht Oeganda en wist meteen: Ik moet terug naar Afrika! Twee jaar later ben ik naar Kenia gegaan en nu zes jaar later woon ik in het bruisende Nairobi. 

 

Marloes Brugman

TRAVEL CONSULTANT IN
KENIA EN TANZANIA

Tijdens mijn studies media en antropologie heb ik twee keer een aantal maanden in Zambia en Tanzania gewoond. Terug in Nederland wist ik meteen dat ik weer die kant op wilde om er voor langere tijd te wonen. De mensen, het continu buitenzijn, de muziek, de natuur en de gastvrijheid; wat een plek! En toen kwam Charlie’s Travels op mijn pad! Nu woon ik in de Jungle Villa in Nairobi, kan ik niet wachten Kenia en Tanzania verder te ontdekken, en andere mensen deze mooie landen te laten zien door onvergetelijke  reizen voor hen te organiseren.

ONZE SMOOTH OPERATORS

Sebastien Vandelannoitte

HEAD OF OPERATIONS

BEKIJK HIER MIJN PERSOONLIJKE PAGINA

Ik ben op mijn 18de naar dit prachtige continent verhuisd. Sindsdien doe ik niets liever dan mijn tweede thuis aan anderen laten zien. Samen met het Keniaanse en Oegandese operations team doen wij er alles aan om jouw reis van een leien dakje te laten lopen.

Ruth Tenshi

SENIOR OPERATIONS SPECIALIST

HAVE A LOOK AT MY PERSONAL PAGE

I love reggae “Irie and Mellow”, the color yellow (that’s the Kamba in me), am a traveljunkie and an enormous bookworm. Charlie’s Travels is a different kind of company with a different view on travel in Africa. Adventure. Here I can use the skills that I have but also learn new things about myself when out of my comfortzone.

Erick Ojungo

OPERATIONS SPECIALIST

As a member of the Operations Team I’m working behind the scene to give clients the best African Experience off the beaten track!

Brenda Luande

OPERATIONS SPECIALIST

HAVE A LOOK AT MY PERSONAL PAGE

“All journeys have secret destinations of which the traveler is unaware”. That quote defines me! I can say that am a traveler still on a long journey and I still can’t guess my next destination. I love diversity and learning from new experiences and Charlie’s is one of the kind!

Ben Wanjohi

OPERATIONS SPECIALIST

HAVE A LOOK AT MY PERSONAL PAGE

If I was to be renamed then Travel would be my other name. There is this thrill that comes with traveling to new places, meeting new people, learning different cultures — Africa got loads of this! But there is even a higher thrill, that of planning the trip details for other people and seeing the smile on their faces after fantastic experiences. And that’s exactly what I do at Charlies Travels!

Kim Vercoulen

TRAVELSPIRIT GOEROE


Mijn reis begon in Nederland waar ik elk jaar een activiteiten week organiseerde voor een groep kinderen afkomstig uit de slums van Kenia. Dit bracht mij uiteindelijk naar dit prachtige land. Ik werd besmet met het Afrika virus en inmiddels woon ik er al een aantal jaren. Het is iets wat onder je huid kruipt en dat laat je niet meer los. De mensen, hun cultuur, het prachtige land.  De koeien en geiten die door de straat slenteren. Ik vind het heerlijk om met mijn auto door Kenia te crossen en road-trips te maken. Ik werk achter de schermen bij Charlie’s Travels als ondersteuning van het Team. Ik zorg oa voor de verhalen en de mooiste foto’s die jullie warm maken voor de ultieme reis.

 

Team

Lisa Mugambi

OPERATIONS SPECIALIST

I was born and raised in the coastal town of Mombasa. A town rich in history and a vibrant touristic destination. My parents worked in the industry and I fell in love with what they did, safe to say I already knew the career path I was going to take. Charlie’s Travels is one of a kind! Their view of travel changed my own view of travel in Africa. At Charlie’s, I get to do what I love and at the same time discover and learn about exotic destinations and routes. Happy to be a Charlie’s Angel.

ONZE KAMPVUUR-VERHALENVERTELLERS

linde van loenen charlie's travels

Linde van Loenen

HEAD OF MARKETING

Een reis van 3 maanden dwars door 8 Afrikaanse landen in 2020: van Nairobi naar Kaapstad. Ik werd verliefd op Afrika. Twee jaar later volgde een verloving in Lamu (Kenia) en ben ik gestart als Head of Marketing om iedereen te overtuigen dit continent te komen bezoeken, uiteraard off the beaten track met Charlie’s Travels. Een ideale mix van: Digital, Content, Reizen, Groeien en Genieten.

Suzanne Jismaja

CONTENT MANAGER

Van kleins af aan riep ik het al in de rondte: “Ooit ga ik naar Afrika!” In 2022 besloot ik mijn biezen uit het altijd gezellige Groningen te pakken en het een stukje verderop te zoeken: Het was tijd voor Afrika.  Inmiddels woon ik op Charlie’s Jungle Villa in Nairobi, mag ik stereotyperingen over Afrika ontkrachten en elke dag laten zien hoe prachtig dit continent is. Kom jij het eens in het echt bewonderen?

Gilbert Asuga

MARKETEER

It’s Crazy cool to see how fun can be created from places which are ”not so cool” places (off the beaten track), so I can say am proud to be part of the team that makes all these possible for the clients. As I work behind to contribute to the overall best experience of the client, am also making sure I am part of the fun! and Charlies Travels wouldn’t be any better!

Camiel Landheer

MARKETEER

Reizen zit in mijn bloed. Van hitchhiken in Kazachstan tot Japan, het kan niet gek genoeg voor mij. Als nerd ben ik ook altijd bezig met computers en marketing gerelateerde activiteiten. Dus toen ik hoorde van een baan mogelijkheid bij Charlies die het reizen en marketing mixte heb ik mijn tandenborstel gepakt en ben ik op het vliegtuig gestapt.

Niels Tulleneers

MARKETEER

Na mijn eerste bezoek aan Kenia in 2016 wist ik het al: hier wil ik zijn! 5 jaar en 6 bezoeken later was het eindelijk zover: ik verhuisde naar Kenia. Nu woon en werk ik in de jungle villa in Nairobi om iedereen te laten zien hoe mooi Kenia (en de andere landen) ook écht zijn.

Daniel Kung'u

DATA GEEK

Experiencing different cultures, new spaces and vibe, not forgetting the rhythms and dances of different African communities, is what I love the most. With Charlies Travels I get to have customized blend of all these experiences.

QUEEN MET DE REKENMACHINES

Gladys

Gladys Kimani

FINANCE ANGEL

HAVE A LOOK AT MY PERSONAL PAGE

When I am not arranging the trips for the clients, I am arranging them for myself! I especially love road trips, mountain climbing, and hiking. Charlie’s travels fulfill my passion as a travel enthusiast. Long live Charlie’s Travels!

ONZE REGELTANTE

Ndete Gitau

OFFICE MANAGER

I am lowkey the life of the party. When I am not planning, coordinating or directing staff
activities and overseeing daily operations at the Jungle Villa, I constantly test positive for
random fun adventures. Charlies Travels is where I can use my skills to brew the
consistency magic of the best travel organisation on earth whilst experiencing the unique,
holistic trips we create for our clients.

ONZE ONVERWOESTBARE ROTSEN IN DE BRANDING

Ruth Aponga

CHEFKOK

When I heard Charlie’s Travels was looking for a chef cook, I couldn’t stay away: here I am! It’s amazing to get in touch with different cultures and every day we learn a lot from each other. Of course, sometimes I have to be strict when one of the Angels sneakily picks an extra sausage. Too bad you can never beat the immodesty out of the Dutch, not even with a pan!

Timothy

TUINIER & ALLESKUNNER

The secret to staying young is to get out of bed happy every morning! Now I work as a gardener at Charlie’s Travels, and I’m happy to have made so many new friends. I want to keep working here for a long time, so I can save up and someday start my own company!

mercy team charlie's travels

Mercy

HOUSEKEEPER & MOEDERFIGUUR

When I first came to work in the villa, it was mostly to take care of the house and Charlie. I became Mama Africa because the more angels came to the Villa, the more kids I got to take care of. They are all my children. Thank god!

ONZE NIET TE STOPPEN CEO

Coert Prins

Coert Prins

GENERAL MANAGER

Create your own adventure: Met mijn vrouw en kinderen in de auto voor een kampeer trip, op mijn motor door het wilde landschap rijden, hiken op de prachtigste brengen of al fietsend dieren spotten: Kenia heeft zoveel moois te bieden. Laat staan de rest van het Afrikaanse continent. Samen met alle Angels wil ik de beste authentieke ervaringen ontwikkelen, Charlie’s Travel laten groeien en zoveel mogelijk Happiness creëren voor onze klanten en collega’s.

ONZE REISLEIDERS IN KENIA

De groep wordt door de facilitators samengesteld op basis van intakes met de geïnteresseerden. Met een groep van maximaal 10 deelnemers ga je vervolgens met twee begeleiders, Masai krijgers, een reisgids, ezels en een bush chef een week samen de natuur in. De omgeving vraagt dat je comfortabel bent met slechts de basic comforts als het gaat om slapen en eten in de natuur. Daarnaast moet je je fit voelen om door de natuur van kamp naar kamp te trekken, waar jullie bij kampvuur eten maken en verhalen uitwisselen. Je slaapt in tentjes of onder de sterren voor wie dat wilt. Je reist door de wilde natuur waar weinig tot geen andere mensen zijn, in je eigen bubbel zonder prikkels uit het vertrouwde leven.