✔️ Super flexibele voorwaarden – ✔️ Verantwoord toerisme – ✔️ 100% verzekerd op reis

HLUHLUWE-IMFOLOZI

De glooiende heuvels van Hluhluwe-iMfolozi in KwaZulu-Natal met veel groen zijn een paradijs voor de self driver.. Dit park ligt in het hart van Zululand en is opgericht in 1895, en is daarmee een van de oudste wildreservaten in Afrika! Het is de thuisbasis van Big 5, maar je hebt ook kans om cheetahs en Wild Dogs te spotten. Door het park zijn verschillende hides te vinden, waar je beschut de wilde dieren kan zien drinken en spelen bij de rivieren.

DE WITTE NEUSHOORNS

HluHluwe-iMfolozi Game Reserve ligt ten noorden van de stad Durban in de provincie KwaZulu-Natal. Het park is opgericht in 1895 en daarmee een van de oudste wildreservaten van Zuid-Afrika. Het is de thuisbasis van de Big 5, maar ook andere Afrikaanse dieren zoals cheetahs, African Wild Dogs en meer.. Tegenwoordig is Hluhluwe-iMfolozi beroemd wereldberoemd om het beheer en behoud van de witte neushoorns in het park. Het project ‘Operation Rhino’ werd hier in de jaren zestig geïnitieerd en heeft tot doel neushoorns uit het park te verspreiden naar andere beschermde gebieden en de populatie van deze iconische en dieren te laten groeien.

Het noorden van het park heet het Imfolozi gedeelte, een minder bekend en ongerept gebied! Hier vind je kronkelende grindpaden door de bush, in plaats van geasfalteerde hoofdwegen. Gegarandeerd een meer rustieke safari bestemming!

OVERNACHTING

Verblijf in een van de knusse self catering chalets in Mpila Camp, en ontdek het park tijdens self drive safaris, afgewisseld met gamedrives guided door ervaren rangers. De avonturiers onder ons kunnen ook op bush walk, waarbij je de wildernis van wel héél dichtbij ontdekt. Op korte afstand van het kamp ligt het Centenary Centre met het Game Capture Complex. Hier leer je meer over de indrukwekkende operatie van het verplaatsen van wilde dieren: een kijkje achter de schermen! Sla voor een volledige HluHluwe-iMfolozi experience zeker niet het weelderige HluHluwe gedeelte over. Hier kan je zowel verblijven in fijne chalet of voor de luxepaardjes onder ons.. In Rhino Ridge Safari Lodge! De luxueuze lodge heeft prachtig uitzicht over de Afrikaanse vlaktes, en wildlife is regelmatig te spotten vanaf de ruime veranda. De bush op haar best!

HEB JE VRAGEN AAN ONZE AFRIKA-EXPERTS?

Bekijk meer unieke experiences

DE EASTERN LOOP VOOR FAMILIE’S: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN FAMILIEREIS IN TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN REIS MET Z’N TWEEËN DOOR TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

NAMIBIË VOOR FAMILIE: ZO ZIET DAT ERUIT!

NAMIBIË VOOR LOVEBIRDS: ZO ZIET DAT ERUIT!

NAMIBIË MET VRIENDEN: ZO ZIET DAT ERUIT!

DE EASTERN LOOP VOOR FAMILIE’S: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN FAMILIEREIS IN TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN REIS MET Z’N TWEEËN DOOR TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

DAAROM MET CHARLIE’S TRAVELS NAAR AFRIKA

WE ZIJN “ON THE GROUND” IN AFRIKA
Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!
WIJ ONTWIKKELEN EIGEN ROUTES

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

ELKE REIS IS EEN CO-CREATIE
Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.
WIJ WERKEN VERANTWOORD & DUURZAAM

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

© Copyright 2022 – Algemene VoorwaardenSustainability PolicyCookie PolicyPrivacy PolicyWerken bij Charlie’s TravelsSitemap | Charlie’s Travels: avontuurlijke reizen op maat in Afrika

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Charlie's Travels
Geinteresseerd in HLUHLUWE-IMFOLOZI neem dan nu contact met ons op!