• Inhambane

    Inhambane wordt ook wel ‘Terra de Boa Gente’ genoemd: land van de goede mensen. Het is een klein, oud handelstadje waar je vandaag de dag nog steeds overal de geschiedenis voelt. Kort gezegd is het een magische plek!

Inhambane

Omgeven door stralende witte stranden en duizenden palmbomen vind je de stad Inhambane. Het stadje heeft zo’n 70.000 inwoners. Inhambane is de op één na oudste stad van Mozambique en de poort tot het Ponto do Barra schiereiland waarop Tofo ligt. Good to know: in Tofo vind je geen banken of supermarkten, hiervoor moet je in Inhambane zijn.

De sfeer die je in de stad voelt en ziet, onder andere door de architectuur, laat zien dat Arabische handelaren hier een grote geschiedenis hebben gehad. Tegenwoordig staat het vooral bekend om ‘t mooie strand, waar je ook heel mooi kunt duiken. Er zijn hier ook een aantal leuke restaurantjes te vinden, zoals het Fatucha cafe, restaurant Tic-Tic en Fatima’s place. Bij die laatste heb je geweldig uitzicht vanaf een prachtig dakterras!

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Mozambique

Daarom met Charlie’s Travels naar Mozambique

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Inhambane?