• Off the beaten track op het Northern Safari Circuit

    Dat je die vette parken zoals Tarangire, de Serengeti en de Ngorongoro krater wilt zien, staat vast. Wij vinden het gaaf om dit op een tikkeltje eigenwijze manier aan te bieden. Kamperen in een koepeltentje of ga los in een lodge, het kan! Mountainbiken rondom Lake Manyara of zelf met een 4×4 op pad. Verken het Northern Safari circuit op je eigen manier.

Meer over deze highlight

Family friendly
Off the beaten track
Eco friendly

Leeftijd: 0+
Prijs: €€€

Family friendly
Off the beaten track
Eco friendly

Net even anders op safari

Veel reizigers die Tanzania ontdekken willen de parken rondom Arusha en Moshi verkennen. We hebben het dan over de Serengeti, de Ngorongoro krater, Tarangire en Lake Manyara. Lees in deze blog meer over de parken van het Northern Safari Circuit. Je kunt natuurlijk in een landcruiser stappen en ongeveer vijf dagen achterover leunen en touren, maar wij vinden het leuk om jouw route nog specialer te maken!

Wat dan?

Ga bijvoorbeeld kanoën, hiken of mountainbiken op de route. In de Serengeti kan het niet, maar dat raden we ook niet aan… tussen het wild. ;) Maar op de route zijn verschillende mogelijkheden. Bij Lake Manyara kun je bijvoorbeeld een toffe mountainbiketocht maken. Tussen Arusha en Moshi hebben we een plek gevonden waar je kunt kajakken. Vanuit Moshi zijn er verschillende mogelijkheden om een mooie wandeling te maken door de ongerepte natuur, waar je een stuk minder toeristen zult tegenkomen. Bekijk hier hoe wij op onderzoek uit gingen in het noorden van Tanzania om verder te kijken dan de alombekende wildparken!

Northern safari tanzania leeuw ligt in het gras
Giraf die aan het grazen is van een boom
Drie Tanzaniaanse kinderen zitten op de stoep met een motor voor hen

Verblijf

Maak het zo gek als je wilt. Wij vinden kamperen de leukste optie: je maakt het wildlife dan dag en nacht mee (met rangers die ervoor zorgen dat het wild niet te dichtbij komt). Stel je even het volgende voor: in de nacht hoor je de hyena’s huilen en wanneer je in de ochtend bij zonsopkomst je tentje openritst zie je het echte Afrika ontwaken. Vind je kamperen iets te heftig, dan vinden we voor jou een leuke lodge of een glamping mogelijkheid. Een nachtje minder of extra op een bepaalde plek is ook altijd bespreekbaar, zodat jij je eigen route in kunt richten.

Groepssafari, chauffeur of self drive?

Je kunt ervoor kiezen om op groepssafari te gaan. Gezellig met andere reizigers op pad en uiteraard deel je de kosten! Natuurlijk is het ook mogelijk om met privéchauffeur op pad te gaan. Dit is fijn wanneer je met met je eigen gezin reist of wanneer je specifieke wensen hebt en nog meer je eigen plan kunt trekken. Wil je helemaal off the beaten track en een selfdrive doen, dan kan dat ook. Laat het ons weten en wij regelen het! Opties genoeg om jou Noordelijk rondje door Tanzania een special touch te geven…

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Tanzania

Daarom met Charlie’s Travels naar Tanzania

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!