• Tsitsikamma National Park

    Tsitsikamma National Park kent hoge bergen, kliffen en dichtbegroeide bossen die zo de Indische Oceaan in lijken te rollen.

Tsitsikamma National Park

Dit National Park bevindt zich aan de kust van de Indische Oceaan en dat geeft dit park die speciale flair waar haast geen ander National Park aan kan opleven!

In Tsitsikamma National Park heeft Moeder Natuur een knap staaltje werk geleverd: het is misschien wel de mooiste stop aan de beroemde Garden Route. Maar ook laat dit park de diversiteit van Zuid-Afrika zien: het is waarschijnlijk anders dan al het andere wat je hebt bewonderd! Kort gezegd: een verfrissende en groene afwisseling in je reis.

Plek met veel water

Dit gebied kent hoge bergen, kliffen en dichtbegroeide bossen die zo de Indische Oceaan in lijken te rollen. De naam komt van de Khoi en betekent ‘plek met veel water’. De Storms River kronkelt zich een weg door het bos van Tsitsikamma en duikt de zee in ter hoogte van de indrukwekkende hangbrug Storm River Bridge. Dit park is een magische plek in het mooie Zuid-Afrika.

Wandelen en nog meer avontuur

Het is dan ook een goed moment in de reis waarbij je die heerlijke Akela-outfit en stevige wandelschoenen uit je tas mag halen. In dit park vind je vele vogelsoorten en de zeldzame klauwloze otters, dus pak je verrekijker en vind deze bijzondere diersoorten!

Hike de 42 kilometer lange Otter Trail, onderweg logeer je in hutten of sla je je eigen tentje op. Of neem de Dolphins trail en overnacht in luxe, pracht en praal rondom het park. In het park zelf kun je verschillende korte wandelingen maken. Het ene moment loop je midden door het dichte bos, maar wanneer je een seconde later een blik naar de andere kant werpt, kijk je ineens uit over de strakblauwe zee. Goed kijken! Misschien spot je wel een reusachtige walvisstaart.

Niet zo’n landrot, en op zoek naar meer avontuur? Pak dan de kajak of motorboot en ga Storms River Mouth in. Vanuit de oever kun je de rivier volgen en kom je bij een denderende waterval terecht. Nóg meer avontuur? Ga dan ‘effe’ bungeejumpen, als je toch toevallig in de buurt bent. Het is niet zomaar een bungeejump, het is meteen de hoogste van de wereld.. Jouw moment to shine, om aan iedereen te laten zien hoe avontuurlijk jij wel niet bent!

Rotsen zuid afrika tsitsikamma
The Suspension Bridge

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Zuid-Afrika

Daarom met Charlie’s Travels naar Zuid-Afrika

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!