Africa Inside Out -

We’re about to hit the (off) road

Off the beaten track again, maar nu langer en beter dan ooit! Nairobi naar Kaapstad: binnen 12 maanden door 13 Afrikaanse landen met een top-notch team van content creators. Het doel van deze reis:

  1. Ontwikkeling van nieuwe avonturen
    Als off the beaten track reisbureau zijn we niet voor niets on the ground... De meest unieke, enerverende en uitdagende avonturen bedenk je niet achter je bureau. Hiervoor moet je op ONTDEKKING! Door te reizen, contact te leggen met de lokale bevolking en mee te deinen op de ins en outs die we onderweg tegenkomen, komen we iedere keer terug met vernieuwende Afrikaanse routes, verhalen en avonturen! 
  2. Content maken en verhalen vertellen!
    Camera's, drones, laptops en een auto vol met bevlogen content creators: we zullen actuele gebeurtenissen, onze avonturen en specifieke thema's zoals outdoor-activiteiten, (lokale) projecten, bewoners, milieu, duurzaamheid en natuur schrijven, filmen en fotograferen: met deze expeditie proberen we letterlijk 'Africa Inside Out' te keren!

In augustus vertrekken we vanuit Nairobi in een 4x4. De eerste stop blijft nog even een verrassing, maar als je ons volgt op al onze kanalen weet je zeker dat je niks mist:

Het avontuur start in augustus. Begin nu met volgen.

Partners Africa Inside Out

Ontdekkingsreizen maak je niet alleen: we zijn op zoek naar partners voor de Africa Inside Out expeditie. Wij hebben in ieder geval nodig: een auto, gear, sponsorship … en uiteraard willen we een zo groot mogelijk bereik en zoeken we (online) media partners.

Wat kunnen wij onze partners bieden?

Maandenlange fotografische, geschreven en video-content, brand exposure, specifieke site-visits, diepgaande interviews, you name it: dat kan je aan ons overlaten. We spreken een ondernemende hoogopgeleide doelgroep aan die begaan is met ons merk en geïnteresseerd is in reizen en culturen. Vormen wij een match en kunnen we wat voor elkaar betekenen? Voor ons zijn de mogelijkheden oneindig, dus let’s talk!

Wil je ons helpen en zie je ruimte voor een samenwerking met een bepaalde partij? Schroom niet, introduceer ons of deel je gedachten en mail naar: roderick@charlies-travels.com of vul onderstaand formulier in.

Ook mee op expeditie?

Heb jij een interessante following en een liefde voor Afrika of gewoon zin in een verzetje? Wij zijn op zoek naar BN’ers, influencers en reisbloggers om met ons mee te reizen en content te maken. Meer informatie? Stuur een e-mail naar ons PR bureau: elineheeres@checkinpr.nl of vul onderstaand formulier in.

Pers & Media

In contact komen met Charlie of meer weten over de Africa Inside Out expeditie? Dan kun je contact opnemen met ons PR bureau, via: elineheeres@checkinpr.nl of vul onderstaand formulier in.

Africa Inside(rs) Out community

We maken deze reis niet alleen, we doen het samen, en we hebben jullie hulp nodig! Om onontdekte gebieden te bereizen en bijzondere verhalen te vertellen willen we een community van Africa Insiders bouwen met mensen die ons verder op weg kunnen helpen. 
Hierbij een oproep aan alle Afrika liefhebbers en -kenners om onderwerpen, plekken, gebruiken en initiatieven met ons te delen:

Hoe het ooit begon

Een jaar lang reizen door Afrika... Hoe komt zoiets tot stand? Wil je weten hoe dit avontuur ooit is begonnen? Lees hier het verhaal geschreven door Charlie!

Spread the love!

We gaan deze reis maken omdat we willen dat de wereld Afrika ziet voorbij de vooroordelen. Enerzijds doen we dat door verhalen te vertellen, anderzijds ontwikkelen we reizen naar gebieden waar men het echte Afrika kan ervaren! Alle hulp is welkom bij deze missie: tips, tricks, waardevolle contacten, gewoon een fan die ons aanmoedigt, of jij die collega's enthousiast over onze reis vertelt en aangeeft wat Afrika voor jou betekent.

Share the love, share the passion, deel ons verhaal!

Download de Media Kit 

Alles wat je moet weten over ons bedrijf en de Africa Inside Out Expeditie download je hier.

Download

Interesse in een samenwerking met Charlie? Meld je hier aan:

Klaar voor het avontuur?

Bekijk hier de eerdere avonturen van Charlie.

stropen in Kenia
We kennen het beeld allemaal wel: olifanten levenloos op de grond met bloederige mondhoeken, de slagtanden gewelddadig verwijderd. Olifanten en neushoorns zijn in groten getale afgeslacht in de afgelopen jaren tijdens de onverzadigbare zoektocht naar ivoor. Ook in Kenia is ivoor stroperij nog
ol pejeta safari
El Piñata, of nee… was het niet Old Bruschetta? Het duurde bij ons even voordat we de naam van de wereldbekende conservancy Ol Pejeta onder de knie hadden. Conservancies staan gelijk aan SAFARI: lekker wilde beesten spotten in de ruige Afrikaanse natuur! Allemaal
op safari in een conservancy
National park, game reserve, conservancy… je hoofd loopt al over van het safari jargon voor je ook maar één olifant of giraf hebt gezien. Hakuna matata, we’ve got your back! Kenia is te gek met haar oneindig rauwe natuur, maar deze natuur
TOP